Sponsoring

De Nederlandse turnsport geniet de laatste jaren van een enorm positieve uitstraling, onder meer dankzij de successen van Epke Zonderland op de Olympische Spelen in Londen (2012) en de rechtstreekse kwalificatie van het nationale damesteam -met daarin ook selectieleden van TURNZ- voor de Olympische spelen van Rio (2016). 

Sterke groei

Deze prestaties aan de top hebben grote invloed op de prestaties aan de basis. Wist u het ledenaantal van de turnverenigingen in Groot-Amsterdam in de periode 2013-2015 met maar liefst 23% is gegroeid? (bron: Turnstad Amsterdam). Samen met turnbond KNGU hebben de clubs de ambitie om alle basisschoolkinderen van Amsterdam straks een beweegdiploma te laten halen. 

TURNZ Amsterdam Gymnastics is op zoek naar die ene Hoofdsponsor die zijn naam wil verbinden aan deze integrale top-basis-benadering. Die voor korte tijd (Rio 2016) of langere tijd (Tokio 2020) in nauwe samenwerking met ons voor maximaal maatschappelijk en commercieel rendement wil gaan. Binnen de hoofdstad en daarbuiten. 

Wat hebben wij te bieden?

  • Naamverbinding aan de grootste en mooiste topsport-turnzaal (1735m2) van Nederland
  • Kledingsponsoring, vervoerssponsoring, teamsponsoring
  • Organisatie van (internationale/nationale/regionale) toernooien op naam
  • Inzetbaarheid van enthousiaste topsporters

Interesse?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met een van de onderstaande personen:
Wolther Kooistra >

Footer
Terug naar boven